Jump to content

Clone wars CTD


Logain
 Share

Recommended Posts

hey, i just downloaded clone wars and loaded it up, it got all the way through the loading screen, then booted me to desktop, warlords works fine, but this doesnt for some reason

 

heres my log for ya :)

 

Fri Nov 04 03:17:26 2005

Loaded Archive: 'Homeworld2.big'

UTIL -- filepath failure, path doesn't exists 'C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\data\locale\english'

Loaded Archive: 'english.big'

Loaded Archive: 'CLONEWARS0.91.Big'

Uing ..profiles\ for profiles folder

GAME -- Using player profile Magmaros

Changing from a 32 bit colour depth in winNT (5.1 build 2600), Service Pack 2

Using ATI Technologies Inc.'s 1.3.1014 WinXP Release RADEON 9200SE DDR x86/MMX/3DNow!/SSE2 renderer (Suspected driver is atioglxx.dll 6.14.10.5396)

Loaded Archive: 'englishSpeech.big'

Loaded Archive: 'Music.big'

SOUND -- created destination [ fdaudio ], handle [ 4 ] with [ 48 ] channels created

SOUND -- created destination [ fda streamer ], handle [ 5 ] with [ 8 ] channels created

Build name: The Dust Wars - AutoBuild3569 - Ordered by smmatte

Built by : mrbuild

Data path : C:\Program Files\Sierra\Homeworld2\data

Could not initialize all fragment programs. Please use the '-fragment_program 0' command line parameter

Resetting fp control word.

CmdLine: -mod CLONEWARS0.91.Big -luatrace

parameter: expected;

last token read: `\' at line 1 in string "\n UI_SetNextScreen("UserProfile", "NewMainMenu");\n UI..."

parameter: expected;

last token read: `\' at line 1 in string "\n UI_SetNextScreen("UserProfile", "NewMainMenu");\n UI..."

parameter: expected;

last token read: `\' at line 1 in string "\n UI_SetNextScreen("UserProfile", "NewMainMenu");\n UI..."

parameter: expected;

last token read: `\' at line 1 in string "\n UI_SetNextScreen("UserProfile", "NewMainMenu");\n UI..."

parameter: expected;

last token read: `\' at line 1 in string "\n UI_SetNextScreen("UserProfile", "NewMainMenu");\n UI..."

binding for hotkeyId:9 not found

binding for hotkeyId:19 not found

Starting Level: data:LevelData\Multiplayer\Deathmatch\KADESHMOD.LEVEL

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(1) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(1) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(1) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(1) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(0) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(0) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(0) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(1) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(1) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(0) that doesn't exist.

EngineTrailStatic::getTweaks requesing index(0) that doesn't exist.

CPU: CLASSDEF LOADED

LOADING CPU MILITARY

RUN MP RESTRICT

ENABLE HYPERSPACE

BUILD LIMIT RULE

GAMETYPES=====================================

INJECTIONS=====================================

Resource injections of 100000 every 30seconds

WIN CONDITIONS================================

Destroy All win condition enabled

STARTING FLEETS=========================================

Setting up Construction battle

MUSIC=====================================

Error: Universe::createSquadron: could not find ship type (Imp_Construction_Ship) -- FATAL EXIT -- sobfactory/107:! --stack trace-- 0x0058B3E3: getLibraryID () 0x00571D25: getLibraryID () 0x00572023: getLibraryID () 0x0057223A: getLibraryID () 0x0049279C: GSLobbySessionDesc::operator= () 0x00495163: GSLobbySessionDesc::operator= () 0x00490C11: GSLobbySessionDesc::operator= () 0x004911D2: GSLobbySessionDesc::operator= ()

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
I don't pretend to know all that much about this sort of thing but from what it says in the error you might be missing some files. First try making a new profile. Or try redownloading Clone Wars and installing it fresh. If that doesn't work try uninstalling/reinstalling everything.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Copyright (c) 1999-2022 by SWRebellion Community - All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. Star Wars(TM) is a registered trademark of LucasFilm, Ltd. We are not affiliated with LucasFilm or Walt Disney. This is a fan site and online gaming community (non-profit). Powered by Invision Community

×
×
  • Create New...